Wij mogen open!  

Ondanks dat er restricties zitten aan het openen van de deuren, zijn wij natuurlijk super enthousiast u eindelijk kennis te laten met “Babbelz”. Wil jij verzekerd zijn van een plek bij “Babbelz”? Reserveer dan nu uw plek!

Een plaats binnen?
Biljarten, darten, kaarten, babbelen etc etc. met inachtneming van de 1,5 meter afstand maatregel. Aantal beschikbare plaatsen 30 personen.

Een plaats op het terras?
Per tafel kunnen 4 plaatsen gereserveerd worden zonder 1,5 meter afstand uit één huishouden. Anders geldt 2 personen per tafel en 1,5 meter afstand van andere personen.

Aanvangstijd bij reservering door te geven. Duur van reservering in overleg met “Babbelz” via mail/telefoon/WhatsApp. Reservering is pas definitief ná ontvangst van een persoonlijke bevestiging van Café Babbelz (hiermee word niet de eerste ontvangstbevestiging bedoeld).

[contact-form-7 id=”483″ title=”Reserveringen binnen en terras”]

Bij het reserveren ontvangt u in enkele ogenblikken een bevestiging e-mail. Het is aannemelijk dat deze in uw spam-box terecht komt. Indien u na 60 minuten nog géén automatische bevestiging heeft ontvangen, neem dan contact op via info@cafebabbelz.nl.